Thursday, January 30, 2014

Semester ke-7

Bismillahirrahmanirrahim.

Check blog, tengok-tengok; 40 views in one day. Lantas terfikir; "Ehh.. What happened?" o.O 

Mungkin perlu diprivatekan blog ni, sebab ni sekadar tempat saya merapu ^^'

*******

Alhamdulillah, selesai check result semester lepas, satu subjek telah berjaya 'mencacatkan' result slip. Heh~ Tapi apa-apa pun, ini yang terbaik, insyaAllah :)

Cuti yang masih berbaki beberapa hari, insyaAllah, bakal diisi dengan beberapa perkara. Nak setelkan benda tu, nak setelkan benda ni, nak baca buku, nak baca journals untuk FYP. Konklusinya, nak buat macam-macam lagi! Moga Allah permudahkan ^^

And the next semester; semester ke-7 di UIAM Kuantan, merupakan permulaan tahun ke-4 sebagai undergraduate student. Semester yang lebih mencabar, bakal menuntut lebih banyak pengorbanan. Perlu ikhlaskan niat, persiapkan diri dan letakkan pergantungan tahap maksimum hanya pada Allah.

P/s: Sekadar update ringkas, sebab masih tertanya-tanya kenapa tiba-tiba view blog ni melonjak naik. Haha. Kbye.

Thought of the day: Being in the state of 'takde perasaan, numb', sangat... erm, menyesakkan, merimaskan? Allah yusahhil.

Wallahu'alam.

2 comments:

fikio said...

Sebab Alyaa femes! ^^

Alyaa said...

Berat nanang Bie -____-" Haha.